Ako volite aktivniji odmor ili vam jednostavno dosadi ležanje na plaži, imamo savršenu aktivnost za vas – vožnju kajacima u parku prirode Telašćica. Kao dio parka prirode uvala Telašćica je poznata po ljepoti koja oduzima dah i koju jednostavno morate doživjeti, a vožnja kajacima je idealan način za to.

Uvala Telašćica je savršena čak i za kajakaše početnike jer je jedna od najsigurnijih prirodnih uvala na Jadranu. Zaštićena je od vjetrova i valova, a brzina kretanja brodova u njoj je ograničena, tako da možete biti potpuno sigurni da ćete uživati u najboljem iskustvu kajakarenja.

Istraživanje uvale Telašćica kajacima počinje u uvali Podugopolje, gdje se nalaze sami kajaci. Preporučena ruta duga je osam kilometara, a na njoj se nalaze male skrivene uvale za kupanje, ronjenje, podvodna edukacijska staza te uvala Mir sa Slanim jezerom i nezaboravnim pogledom sa „Stijena“. Doista nezaboravan doživljaj.

Na raspolaganju su vam kajaci RTM OCEAN DUO sit on top, modularni kajaci koji se mogu koristiti za jednu ili dvije osobe te dvije odrasle osobe s djetetom od 4 do 8 godina. Osim samih kajaka, u opremu su uključena i vesla, prsluci, sjedala, bačvica od 10l za suhe stvari te karta područja. Dolazite li vlastitim automobilom, možete parkirati u uvali Podugopolje, a ako nemate vozilo mi ćemo Vam osigurati prijevoz iz mjesta Sali do uvale i natrag. 


Cijena dnevnog najma kajaka u organizaciji vlastitog prijevoza iznosi 250,00 kn po kajaku uz dodatnu nadoplatu za ulaznicu u PP Telašćica.
Cjenik ulaznica dostupan na linku https://pp-telascica.hr/pricelist/?lang=en
 
Cijena dnevnog najma kajaka uz transfer iznosi 400,00 kn po kajaku te uključuje:

  • najam kajaka za jednu ili dvije osobe
  • ulaznicu u PP Telašćica za najviše dvije osobe
  • trasnfer Sali/Zaglav- PP Telašćica - Sali/Zaglav
  • samostalni obilazak


Što čekate? Zaveslajmo prema jednom od najljepših parkova prirode na Jadranu!

Pošaljite upit

Vaša avantura na Dugom otoku započinje ovdje. Ispunite kontakt formu i pošaljite upit.