Posjet špilji Golubinka kajakom - Adamo Travel Dugi otok

Najveće blago je uvijek najbolje skriveno. Takva je i špilja Golubinka – čarobno lijepa i dostupna samo s morske strane. Špilja Golubinka je pravi prirodni fenomen, a posjet špilji avantura koju nikako ne smijete propustiti. Smještena u blizini uvale Brbinjšćica, još jedne od prirodnih atrakcija Dugog otoka, ova uska špilja je posebna po tome što na svom vrhu ima otvor kroz koji prodiru sunčeve zrake. Kada sunce obasja unutrašnjost špilje kroz taj otvor, stvara se čudesan prirodni fenomen gdje špilju obasjava čitav spektar zelenih, tirkiznih i ljubičastih odsjaja, a intenzitet boja i njihov odsjaj se mijenja kako sunce prolazi. Doživite prirodu u svoj njenoj veličanstvenosti na cjelodnevnom ili poludnevnom izletu u ovo čudo prirode.

Poludnevni izlet

Poludnevni izlet traje pet i po sati i počinje u Brbinju ispred trajekta gdje će vas dočekati vodič. Nakon 15 minuta vožnje kombijem stići ćete na bijelu pješčanu plažu Veli Žal, jednu od najljepših destinacija Dugog otoka. Tu možete odabrati čime se želite baviti - uživati ​​u plaži i kupanju, sami istraživati ​​okolicu u kajaku ili se pridružiti vodiču u vožnji po otoku Mežanj.

Nakon dva sata kombi će vas odvesti u drugu uvalu u kojoj počinje prava avantura! Možete skakati s litice, voziti se kajakom, plivati ​​i roniti u zadivljujućoj špilji Golubinka koja mijenja boje kako sunce mijenja svoju putanju. Upustite se u ovu nezaboravnu avanturu koju ćete još dugo pamtiti.

CIJENA: 90,00 eur po osobi (odrasli i djeca od 6 godina)

Availability
31.05. – 18.07.: Mon, Tue, Wed, Thu, Fri at 12am from Brbinj
19.07. – 25.08.: Mon, Tue, Wed, Thu at 12am from Brbinj
26.08. – 29.09.: Mon, Tue, Wed, Thu, Frit 12am from Brbinj
Min 4 persons; max 7 persons

Cjelodnevni izlet

Kao i kod poludnevnog izleta, nakon susreta s vodičem kombi će vas prebaciti do uvale gdje počinje avantura kajakom. Tijekom obilaska naići ćete na tajne uvale, brojne morske špilje i visoke litice. Nakon istraživanja ovih prirodnih ljepota i raznolikosti slijedi povratak na početnu točku i odlazak na sjever otoka gdje ćete uživati u objedu.

Slijedi drugi dio izleta u kojem ćete kajacima doveslati do posebne atrakcije Dugog otoka – potonulog broda Michelle. Oko njega obitavaju mnoge ribe, pa čak i koralji, te pruža zaista spektakularno iskustvo snorkelinga. 

Posljednji dio obilaska nije ništa manje impresivan. Za kraj vas vodimo na bijelu pješčanu plažu Sakarun, jednu od najpoznatijih atrakcija Dugog otoka, gdje se možete opustiti, kupati i igrati lokalnu igru - ​​picigin.

CIJENA: 115,00 eur  po osobi (odrasli i djeca od 6 godina)

Cijena uključuje (obje opcije):

  • Opremu za kajak na moru
  • Stručno vodstvo ACA certificiranog lokalnog vodiča
  • Suhe vreće za osobne stvari
  • Osiguranje

Što ponijeti:

  • Ručnik
  • Kupaći kostim
  • Dodatnu majicu
  • Zaštitu od sunca
  • Hranu i piće
U cijenu nije uključen transfer do Brbinja.
U slučaju lošeg vremena, izlet se otkazuje.

Pošaljite upit

Vaša avantura na Dugom otoku započinje ovdje. Ispunite kontakt formu i pošaljite upit.