Postoji li ljepše mjesto za vjenčanje od bajkovite morske destinacije? Teško. Dugi otok je vjerojatno jedna od najboljih zbog svih svojih čarobnih lokacija, idealnih za vaše vjenčanje iz snova. Svjetionik Veli Rat, pješčana plaža Sakarun, park prirode Telaščica… Svaka od njih je posebna, magična i upravo savršena da na njoj kažete sudbonosno „DA!“  ljubavi svog života. 

Organiziramo vjenčanja na Dugom otoku, s potpuno individualnim pristupom u skladu s vašim željama. Jednom kada odlučite da se želite vjenčati na Dugom otoku, samo nas kontaktirajte i mi ćemo se pobrinuti za sve. Od komunikacije s matičnim uredom ili svećenikom, preko odabira lokacije, koordinacije svih usluga pa sve do osiguranja najsitnijih detalja koji su potrebni da sve prođe upravo onako kako ste zamislili. A kako je Adamo Travel stručnjak za Dugi otok, budite sigurni da ćete dobiti najbolje informacije i svu potrebnu pomoć kako bi taj dan doista bio vaš dan iz snova.

Vjenčanje na Dugom otoku moguće je organizirati tijekom cijele godine, u aranžmanu od tri do pet dana, u skladu s preferencijama mladenaca. Sve dodatne aktivnosti također dogovaramo kako Vama i Vašim uzvanicima najviše odgovara. Doista sve je potpuno prilagođeno vašim željama. Vi samo recite „DA!“, a nama prepustite ostalo. 

Pošaljite upit

Vaša avantura na Dugom otoku započinje ovdje. Ispunite kontakt formu i pošaljite upit.